Dart flights en shafts bedrukken

Dart flights en shafts bedrukken

Dart flights en shafts bedrukken

Voor een darter is het leuk om unieke flights en shafts te hebben. De flights en shafts hebben namelijk niet alleen maar een functie. Nee, ze zijn ook bepalend voor de uitstraling van jou als speler. Als wij zeggen: felgroene flights. Dan weet elke dartliefhebber direct dat we het daarbij over Michael van Gerwen hebben. Op die manier kunnen de flights en shafts dus bijdragen aan de uitstraling van een speler.

Flights bedrukken

Wat voor flights heb jij momenteel? Anno 2019 zijn er veel verschillende soorten flights op de markt beschikbaar. Tegenwoordig zijn flights in alle denkbare kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook ontelbaar veel flights met allerlei patroontjes erop. Je kan echter ook een flight compleet naar eigen wens maken! Op www.mcdartshop.nl kan je namelijk een flight laten bedrukken. Zet hier bijvoorbeeld je eigen naam op, of je bijnaam die je hebt bij dartwedstrijden. Een super leuke aanvulling op je dartpijlen is een flight met eigen bedrukking erop. Je hebt keus uit 100 micron Ruthless R4X dartflights of 75 micron Poly flights.

Shafts bedrukken

Maar, ook je shafts kan je compleet naar eigen wens maken. Het is namelijk ook mogelijk om de shafts te laten bedrukken. Deze bedrukking kan je compleet naar eigen wens bedenken. Wil je je eigen naam er op hebben? Wil je je geboortedatum er op hebben? Wil je je bijnaam er op hebben? Alles is mogelijk!

Het personaliseren van flights en shafts is een uniek en leuk concept. McDartshop heeft hier ondertussen al enige tijd ervaring mee, waardoor zij jou ook kunnen adviseren. Heb je interesse om je flights en/of shafts te personaliseren? Neem zeker eens contact op en bekijk alle mogelijkheden.

Naast het bedrukken van flights en shafts biedt men ook nog bedrukkingen aan op surround ringen en dartkleding!