De leukste banen in Alkmaar!

Alkmaar; de kaasstad van Nederland. Met mooie bezienswaardigheden en leuke boetiekjes is het een stad waar je goed kunt wonen. Ben je er over na aan het denken om wellicht in Alkmaar te wonen en/of werken? Zet de zoektocht naar vacatures in Amsterdam of Den Haag maar opzij, want hier zijn een paar van de leukste banen die je kunt vinden in Alkmaar.

Jeugdzorgwerker

Er is een hoop te doen voor jeugdzorgwerkers in Alkmaar. Het werk is enorm divers. Zo kun je werken in een uitwijkhuis voor jongeren om hen te begeleiden bij het in handen nemen van hun leven. Dit geldt ook voor het begeleiden van jonge ouders die kortdurende of langdurende coaching en begeleiding nodig hebben. Het is een mooi beroep voor wie een bijdrage wil leveren aan het welzijn van jongeren en houd van diversiteit en uitdaging!

Docent(e)

Het onderwijs is een ontzettend leuke en leerzame omgeving, niet alleen voor de leerlingen maar ook voor jou! Alkmaar heeft een stuk of 44 basisscholen en ongeveer 12 middelbare scholen. Er komen regelmatig vacatures vrij als docent(e) voor diverse vakken. Als je graag betrokken wilt zijn bij de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen, neem dan een kijkje bij de werkmogelijkheden in het onderwijs. 

Verkoopmedewerker

De talloze boetiekjes en winkeltjes in Alkmaar zorgen niet alleen voor een gezellige shopervaring, maar ook voor werk! Je kunt er verschillende kanten mee op. Denk aan kledingwinkels en bouwmarkten. De supermarkten zijn ook voortdurend op zoek naar personeel. Dit zijn geschikte baantjes als je graag in contact bent met mensen en het leuk vind om een adviserende rol te hebben. 

Engineer

Ben jij van het bouwen en het beheren van alle platformen en systemen? Dan ben je in Alkmaar aan het juiste adres. Er komen regelmatig vacatures vrij voor engineers in onder andere de technische en commerciële sector. De laatste tijd komen er ook veelal vacatures voor online werk vrij. Het is zeker de moeite waard om na te gaan wat je mogelijkheden zijn!