Dit zijn de leukste accessoires voor aanstekers

Dit zijn de leukste accessoires voor aanstekers

Een aansteker is voor veel mensen iets dat ze vaak bij zich hebben. Daarom is het wel zo leuk als je de aansteker kunt personaliseren. Dat kan je bijvoorbeeld doen met leuke accessoires. Op een simpele manier fleur je je aansteker al helemaal op. 

Hier lees je meer over de mogelijke accessoires. Deze originele accessoires voor aanstekers maken jouw aansteker uniek. Denk bijvoorbeeld aan een aansteker met opener, het bedrukken of graveren van de aansteker. Lees snel verder om meer te weten te komen. 

Aansteker met opener

Een van de leukste accessoires voor aanstekers is een aansteker met flesopener. Aan de onderkant van de aansteker zit dan een handige opening waarmee je makkelijk het flesje opent. Of dat nu een bierflesje of een flesje frisdrank is, de dop gaat er makkelijk af. Aangezien veel mensen de aansteker altijd bij zich hebben, is dat wel zo handig. 

Sommige mensen proberen flesjes te openen met een normale aansteker. Daar kan de aansteker echter van beschadigen. Met een aansteker met opener is dat niet het geval. Niet gek dat hij zo populair is!

Je aansteker graveren 

Wat niet iedereen weet is dat je je aansteker op kunt leuken door hem te laten graveren. Bij aanstekers met een metalen body is graveren vaak mogelijk. Dit zijn aanstekers die lang meegaan, dus is het wel zo leuk als je het met graveren je authentieke eigen aansteker kan maken. Bedrijven zetten dit ook in voor relatiegeschenken, dan wordt een logo in de aansteker gegraveerd. 

Je aansteker bedrukken

Naast het graveren, kun je ook voor een bedrukte aansteker kiezen. Hierbij heb je twee opties. Zo kun je enerzijds kiezen voor een bestaande aansteker. Er zijn veel aanstekers beschikbaar met een opvallend design. Ze zijn er in allerlei kleuren, met verschillende patronen en zelfs afbeeldingen. 

Wat je anderzijds kunt doen, is je aansteker zelf (laten) bedrukken. Dan kies je voor een eigen design. Net als bij het graveren zijn er veel bedrijven die hun eigen logo op een aansteker laten zetten. Zelf kun je ook je naam erop laten zetten of een eigen design maken. Als cadeau kan het daarnaast leuk zijn om de aansteker te laten bedrukken met een foto.