Sloten op Maat – Gebouwd Volgens Uw Specificaties

Voordat ik de voordelen van op maat gemaakte sloten toelicht, wil ik eerst het verschil uitleggen tussen op maat gemaakte en standaard “sloten uit de winkel”. Wanneer u een grote ijzerwarenwinkel binnenloopt en een deurslot of hangslot koopt, dan zijn dat standaard sloten. Wanneer u contact opneemt met een “Service Center” krijgt u de mogelijkheid om de sloten te laten monteren volgens uw exacte specificaties, dit zijn aangepaste sloten.

Wanneer u aangepaste sloten koopt, krijgt u de mogelijkheid om het veiligheidsniveau te bepalen, te beslissen of u ze gelijk of verschillend wilt laten sleutelen en het aantal sleutels dat u wilt laten maken. Zodra alle opties zijn overwogen, zullen de monteurs van het “Slot Service Center” uw bestelling in elkaar zetten met behulp van onderdelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat de sleutels voor u worden geregistreerd, wat betekent dat u de enige sleutels hebt om uw sloten te openen. Wanneer u sloten koopt bij grote winkels dan is de kans groot dat de sleutels zich herhalen. Dit betekent dat iemand anders dezelfde sleutels heeft als u.

Voordelen van aangepaste sloten:

– Kies het exacte aantal benodigde sloten

– Wilt u ze gelijk laten sluiten (één sleutel opent alle sloten) of anders laten sluiten (elk slot heeft zijn eigen sleutel nodig om te openen)

– Hoeveel sleutels in totaal

– Veiligheidsniveau (dit is direct gerelateerd aan de prijs), hoe hoger het veiligheidsniveau, hoe hoger de prijs.

– Geregistreerde sleutel en slotcodes

– Kies de afwerking van het deurslot

– Master sleutelen opties (Master sleutelen is waar elk slot zijn eigen sleutel heeft, waarbij de master sleutel alle sloten kunnen openen). Master sleutelen systemen worden meestal geregistreerd.

De keuze die u maakt is gemak boven veiligheid. Het is erg handig om in een winkel binnen te gaan, uw sloten te kiezen en te vertrekken en voor sommige toepassingen is dit een zeer goede keuze.

De keuze die u moet maken voordat u een slot koopt is “Wat probeert u te beschermen”. Als u een hangslot nodig heeft voor een opslagloods waar u uw gazonmaaier houdt, dan zou het kopen in een winkel aanvaardbaar zijn. Aan de andere kant, als je een slot koopt voor de voordeur van uw huis dan moet je overwegen een aangepaste slot te kiezen; het beschermt immers het belangrijkste wat je hebt, je familie.

Aangepaste sloten geven u de keuze en als je er eenmaal voor kiest, dan zijn ze gebouwd volgens uw specificaties.

Ben je opzoek goede sloten, neem contact op met nederlandse slotenmakers voor hulp!