Zijn de boeiboorden aan uw pand aan vervanging toe?

Zijn de boeiboorden aan uw pand aan vervanging toe?

De boeiboorden aan uw woning of bedrijfspand hebben door de jaren heen veel te verduren. Deze zorgen er namelijk voor dat het nare weer zoals sneeuw, wind en regen niet uw pand binnenkomt. Zijn de houten boeiboorden aan uw pand door het weer krom getrokken of gaan rotten? Of heeft u boeiboorden van kunststof en bent u klaar met al het extra onderhoud dat kunststof boeiboorden met zich mee brengen. Als u kiest voor boeiboorden gemaakt van plastisol of aluminium heeft u hier allemaal geen last meer van!

 

Kies voor aluminium boeiboorden.

Als u ervoor kiest om uw dakrand af te werken met aluminium boeiboorden scheelt dit in de toekomst veel tijd en geld. Omdat aluminium van naturen een oxidatie laag produceert om het metaal te beschermen is het goed bestendigd tegen de wisselende weersomstandigheden in Nederland. Zo hoeft u niet elk jaar uw boeiboord te behandelen, wat met boeiboorden gemaakt van hout wel het geval is. Aluminium heeft van zichzelf een matte afwerking, dit ziet er meteen professioneel uit. U kunt er ook voor kiezen de aluminium boeiboorden te laten bewerken in diverse RAL-kleuren. Zo kunt u de buitenkant van uw pand een leuke kleur naar wens geven. Dit kan erg nuttig zijn aangezien de boeiboorden aan de buitenkant van uw pand zitten en dus bepalend zijn voor de uitstraling.

 

Wilt u toch een boeiboord met meer design mogelijkheden?

Bent u toch opzoek naar uniekere boeiboorden? Kies dan voor plastisol boeiboorden! Hoewel deze veel van dezelfde bewerkingsmogelijkheden heeft als aluminium boeiboorden is het unieke aan plastisol boeiboorden dat u deze kunt bewerken met een reliƫf naar keuze. Omdat plastisol een kunststof is, en niet de oxidatie laag heeft die aluminium van naturen heeft, worden plastisol boeiboorden bewerkt in een speciaal zinkbad. Zo is dit materiaal uitstekend beschermt tegen roest en corrosie en gaat het jaren mee met het minimale onderhoud.

 

Koop uw nieuwe boeiboorden bij een dakgroothandel!

Heeft u op basis van deze informatie uw keuze kunnen maken? Of heeft u toch nog onbeantwoorde vragen over boeiboorden? Loop dan even binnen bij een dakgroothandel in uw omgeving. Daar staan experts voor u klaar die u van de juiste informatie kunnen voorzien. Als de keuze is gemaakt kunt u bij de dakgroothandel ook uw boeiboorden bestellen of zelfs laten bezorgen.